Når Real Madrid på lørdag møder Juventus i dette års Champions League-finale er det med muligheden for at blive det første hold til at vinde turneringer to sæsoner i træk. Superstjernen Ronaldo mener, at Juventus har et svagt punkt i forsvaret og at det bliver sådan, at de får vundet kampen.

Af David Paris 

På Cardiff’s Millennium Stadium den 3. juni, på lørdag, spilles dette års Champions League-finale. Det mellem Juventus, der har vundet ‘The Double’ i Italien i år, og Real Madrid, der sidste weekend sikrede sig det spanske mesterskab foran blandt andet Barcelona.

Superstjernen Cristiano Ronaldo fra kongeklubben mener, at italineren har et svagt punkt og hvis han selv  og resten af træner Zinedine Zidanes mandskab får udnyttet dette, kan de løbe med sejren. Han fortæller følgende til UEFA.com:

“Juventus er et fremragende hold, som de viste sig ved at vinde både Serie A og Coppa Italia, og de har gennemført en fabelagtig sæson indtil videre i den europæiske turneringer Champions League. De kan lide at dække tæt helt oppe i ryggen på modstanderen, ligesom Atletico.

“Selvom Juventus helt sikkert har et fantastisk forsvar, er der altid et svagt punkt, vi skal bare finde ud af, hvordan vi kan angribe de bedst muligt.”

“Intet hold har nogensinde genvundet CHampions League-titlen sæsonen efter, altså vundet turneringen to sæsoner i træk siden den skiftede navn i 1992, og det har Real Madrid så muligheden for på lørdag. Ronaldo er sikker på, at holdet har gode muligheder for at gøre netop dette og fortæller til samme medie: 

Hver eneste spiller i omklædningsrummet ønsker at skabe historie. Det ville være et privilegium at være det første hold til at vinde turneringer i to på hinanden følgende sæsoner. Vi er klar over, at det vil være en ekstremt vanskelig kamp, men vi er Madrid, så vi ved, at vi har en realistisk mulighed for at vinde,” sluttede den 32-årige angriber.