Det er længe blevet rygtet, at den italienske mestersklub, Juventus, er på udkig efter en ny stjerne til deres midtbane efter den tidligere Real Madrid spiller, Sami Khedira, er i sit karrieres efterår og nok ikke har mange år tilbage på topniveau i Europa. 

Derfor har diverse medier skrevet, at Juventus ville være interesseret i at hente Liverpool spillere Emre Can, der i øjeblikket er i forhandlinger med Jürgen Klopp og co. om en forlængelse af hans kontrakt, der står til udløbe til sommer.

Det betyder faktisk, at den tyske landsholdsspiller kan skifte til Serie A helt og aldeles gratis – hvis altså ikke han vælger at blive i den fremadstormende Merseyside klub i de næste par år.

 (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Flere medier har tidligere skrevet, at Torino  klubben var overbevist om at kunne skrive under med tyskeren forud for den kommende sæson. Men nu skriver det italienske medie TuttoSport, at de er ved overveje en anden mulighed – simpelthen fordi det trækker for meget ud.

Det rygtes, at Juvenuts præsident, Giuseppe Moratta, har sat en deadline på hans tilbud til Can og det lyder på kun 10 dage. Denne deadline er nu overskredet og mesterne fra støvlelandet har endnu ikke hørt noget fra den 24-årige midtbaneprofil.

Det forlyder nu, at Juventus er ved at se sig om efter en anden spiller, der kan overtage klubbens midtbane. Og de bliver i Premier League. Det rygtes nemlig, at italienerne har et godt øje til London klubben Arsenals walisiske midtbanestjerne, Aaron Ramsey, der desværre har været en del skadet her på det seneste.

Den 27-årige spiller har kun spillet 20 kampe i ligaen i denne sæson, men i disse har han så også imponeret de fleste.

På grund af hans skadeshistorik er han dog ikke førsteprioritet – det er og bliver Emre Can.