Juventus er lige nu ved at forberede et enormt bud på en af deres tidligere spillere i håbet om at overbevise ham om at vende tilbage til det varme støvleland til sommer, når transfervinduet endnu en gang åbner. 

AF KRISTIAN PARIS

Det drejer sig om den spanske landsholdsspiller Alvaro Morata, der lige nu spiller i Chelsea i Premier League. Han tilbragte dog også to år i Serie A hos Juventus mellem 2014 og 2016, hvor han lavede 27 mål i 93 kampe. I den periode vandt han faktisk også to scudettis og to italienske pokalturneringer, før han igen blev solgt tilbage til Real Madrid i sommeren 2016.

. (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Den 25-årige angriber kom til London og Chelsea i sommers og har indtil videre kun lavet 11 mål i 26 kampe for klubben i Premier League. Det seneste mål kom i kampen mod Tottenham, der blev tabt 1-3 i sidste uge.

Det spanske medie Mundo Deportivo skriver, at Juventus har øremærket Morata som en mulig forstærkning til deres offensiv forud for næste sæson.

Mediet skriver dog også, at præsident i Chelsea, Roman Abramovich, ikke vil sælge spilleren, eftersom han kostede klubben 600 millioner kroner.

Juventus har lige nu angriber Paulo Dybala som deres største angriber, og han kan meget vel få en ny, men gammel makker, hvis Morata vender tilbage til Serie A.

Fremtiden for angriberen afhænger af sommerens transfervindue, hvor Conte meget vel kan blive fyret i Chelsea. Hvem, der end erstatter Conte, står også med beslutningen om at beholde Morata eller ej.

Juventus er dog også blevet sat i forbindelse med PSG angriberen Edinson Cavani på det seneste. Han er nemlig utilfreds i den franske hovedstad.