Den nuværende sportdirektør i den store italienske klub Juventus indrømmer, at han ikke har tænkt over, at deres tidligere spillere, Paul Pogba, inden for den nærmeste fremtid, kunne vende tilbage til Torino. Det skriver det engelske medie Goal.com i dagens avis.

Faktisk så slår den førnævnte sportsdirektør Fabio Paratici fast, at den franske landsholdsspiller i kommer til at vende tilbage til ‘Den Gamle Dame’, som Juventus også kaldes. Pogba på 25 år, blev hentet til Manchester United for snart to sæsoner siden, som verdens dyreste fodboldspiller. Siden er overgangsssummen blevet overgået af Neymars transfer fra Barcelona til PSG, men det ændrer ikke på Pogbas enorme prisskilt.

Og han har ikke formået at leve op til prisskiltet om halsen. Det har været været en begrænsning. Han er ikke faldet til under træner Jose Mourinho. På grund af småskader og dårlig form, har han ved flere lejligheder været bænket til fordel for unge og uprøvede kræfter.

Og netop af den grund florerer rygterne om, at han kunne være på vej væk fra Premier League.

Paratici udtaler sig

Paraciti siger i et interview om Pogba. Følgende: “Vi elsker ham meget her i Torino. Vi føler os forbundet med ham og følger med i hans liv. Men vi har aldrig overvejet at han kommer tilbage til os. Og det har vi heller ikke tænkt os at beskæftige os med. Vi tænker ikke over det. Det optager os ikke. Og sådan er det. “

“Han er virkelig god og fortjener det bedste. Men vi er ikke i kontakt med ham. Og heller ikke Sergej Milinkovic-Savic fra Lazio. Midtbanespilleren er også god, men vi har ikke forhandlet noget. Ikke foreløbigt. Så det må i acceptere.”