Det er Fabinho og Benjamin Mendy, som rygtes væk fra den franske storklub. Det er Manchester City og AS Monaco, som er de to klubber der viser interesse.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Mcfcwatch skriver at Serie A-giganten Juventus har interesse i to AS Monaco-profiler. De to Monaco-spillere er blevet rygtet til Manchester City, men Juventus vil ifølge mediet forsøge at snuppe dem for næsen af Manchester City.

(Photo by Icon Sport/Icon Sport via Getty Images)

Det er Fabinho og Benjamin Mendy, som rygtes væk fra den franske storklub AS Monaco. Der er ingen tvivl om at Mendy og Fabinho, har haft en vigtig rolle i Monacos fantastiske sæson.

Brasilianske Fabinho på 23 år, og franskmanden Benjamin Mendy på 22 er rygtet væk fra AS Monaco flere gange. Det forventes ifølge mediet, at minimum en af de to førnævnte AS Monaco-stjerne forlader Ligue 1 denne sommer.

Mediet melder ikke om nogen forventet pris, på de to AS Monaco-stjerner. Dog understreges det samtidig, at de to spillere ikke bliver billige at hente væk fra Monaco.

Hvor ender de to AS Monaco-spillere henne?

Mediet skriver at Juventus og Manchester City begge har planer om at forstærke holdet, med unge spillere. Da begge klubberne har spillere på back-positionerne som er tæt på eller lige over 30 år.

Det er derfor de to AS Monaco-stjerne Fabinho og Mendy, kunne forstærke de to mandskaber. Der skrives dog ikke noget om, hvilken af de to klubber der forventes at være i førersædet i jagten på Mendy og Fabinho.

Læs også: Twitter eksploderer i rørende Totti-afsked