Juventus forventes lige nu at forberede et forslag, der blandt andet inkluderer at sende deres stjerneangriber, Gonzalo Higuain, væk for at hente en anden angriber. 

I følge mediet Standard, rygtes det at Juventus vil prøve at lokke deres tidligere spiller, Alvaro Morata, tilbage til Torino. Han skiftede sidste sommer til Chelsea fra Real Madrid, efter han havde tilbragt en sæson i den italienske klub og havde vundet mesterskabet.

De vil prøve at lokke den store spanske angriber tilbage til klubben ved at tilbyde London klubben at kunne skrive under med deres egen superstjerne angriber Gonzalo Higuain til sommer.

I følge samme medie er der problemer med Higuain og Juventus, der angiveligt ikke har kunnet finde ud af forlænge samarbejdet indtil videre.

 (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Selvom spanieren fik en god start på sin karriere på Stamford Bridge karriere har Morata ikke helt formået at leve op til de 600 millioner kroner som London klubben betalte for ham i sommers. Han har nemlig kun lavet 15 i  den bedste engelske række i sidste sæson. Hans dårlige form har betyder, at han ikke er kommet med til sommerens største fodboldfest når VM sparkes i gang om mindre end et par uger.

Derfor er han også opsat på at forlade Stamford Bridge allerede denne sommer.

Higuain har dog imponeret over de sidste par to sæsoner i Juventus, hvor han i gennemsnit har lavet et mål per kamp. En angriber som Chelsea formentlig ville gøre alt for at fingrene i denne sommer, og måske vil de bruge Juventus interesse i Morata til at prøve at hente den store argentiner til London denne sommer.

Derudover ser det ud til at Chelsea vil prøve at hente Romas målmand Alisson,d er skal udfordre Courtois i målet. Måske er hans position i London klubben blevet en smule for sikker, og det skal den brasilianske målman udfordre en smule. Alisson har nemlig i denne sæson bevist sit værd som en af de bedste målmænd i Europa og det har også først til, at han er med i Brasiliens VM-trup.