Juventus ‘ vil gøre rigtig meget for ikke at miste en af deres spillere. Måske er det derfor de har sat helt absurd prisskilt på en af deres spillere. Læs det hele her. 

Juventus har valgt at vurdere deres midtbanespiller Miralem Pjanic til en meget meget høj pris. Måske for at afskrække eventuelle bejlere eller andre interesserede.

Pjanic er et af de hotteste navne i Europa lige nu. Hans nye agent Fali Ramadani er meget opsat på at får sin klient til at forlade Torino. Og klubber er mange.

I kampen om at får den bosniske landsholdsspillers underskrift fører Barcelona lige nu. Dog har en klub som Man City også meldt sig interesseret i spilleren, der netop er fyldt 28 år.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

I følge mediet Sport vil Ramadani møde Barcelonas præsident inden for de kommende par dage. De to skal forhandle om en aftale med den efterspurgte midtbanespiller fra Juventus.

Juventus er dog ikke interesseret i at sælge ham. De ser Pjanic som en integreret del af førsteholdet og en af nøglespillerne i fremtiden. Og det er altså med god grund.

I 91 kampe for Den Gamle Dame har  Pjanic lavet imponerende 15 mål og 28 assist for klubben. Det er altså siden han kom til klubben fra Roma for to år siden. I sidste sæson alene lavede han syv må og 14 assists i alle turneringer for Juventus.

Det er derfor meget forståeligt,  at Torino klubben ønsker at beholde et så stort talent. Det er også derfor de til Sky Italia har valgt at prissætte Pjanics værdi til hele 800 millioner kroner.

Barcelona har længe været interesseret i at hente en erstatning for Iniesta- måske kan det vise sig at Malcom er den erstatning. Og måske derfor har de ikke brug for Pjanic.