Juventus er godt kørende i øjeblikket. I går lykkedes det dem at holde modstanderne fra storklubben Barcelona væk fra score nogle mål overhovedet i de to holds andet indbyrdes opgør i dette års Champions League kvartfinale. Og dermed er Serie A mestrene videre til semifinalen, sammen med klubberne Monaco, Atletico Madrid og Real Madrid. 

AF KRISTIAN PARIS

Hvem klubben i næste kamp i turneringen vides ikke, men der er selvfølgelig chance for at italienerne kan rende ind i én af de to Madrid-klubber. Og netop en af de to klubber har Juventus et godt øje til.

Det lader faktisk til, at Serie A mestrene Juventus angiveligt er ved at forberede et bud på Atletico Madrids offensive midtbanespiller Nicolas Gaitan. Det slår medier i Italien fast.

Den 29-årige offensivstjerne har tiltrukket sig en opmærksomhed fra adskillige klubberi Europa i hans tid i før Madrid, da han spillede for de portugisiske mestre Benfica. Hans præstationer her fik ham til, på en transfer omkring 190 millioner, Atletico Madrid i sommeren ’16.

FC Crotone v Club Atletico de Madrid - Pre-season Friendly

Argentineren har i sin nye klub haft svært ved at kæmpe sig til fast spilletid under manager Diego Simeone, og har faktisk spillet praktisk talt ingen rolle i Atlelticos succes i denne sæson, ligesom han ikke spillede overhovedet mod Leicester i Champions League.

Alligevel er italienerne åbenbart interesseret i den argentiske angriber, der også selv er ivrig efter, skifte klub til sommer. Ifølge det italienske medie  Football Italia, kan klubben faktisk sikre sig spilleren for omkring 110 millioner danske kroner – et resultat af hans manglende spilletid og dårlige præstationer.

Gaitan har faktisk kun optrådt 14 gange i alle turneringer for klubben i denne sæson, hvor han kun har scoret fire mål og lavet én assist.

Med 16 landskampe for Argentina har Gaitan ikke mindst bevist sit talent. Hans næste chance er måske hos Juventus for at vise sit værd – eller et andet sted. Han skal i hvert fald gøre noget ved karrieren.