Den 29-årige tyske midtstopper Benedikt Höwedes rygtes væk fra Schalke, og han er en eftertragtet herre. Höwedes rygtes mod storklubberne Liverpool og Juventus.

Af Lasse D. Drescher

Den 29-årige tyske midterforsvar Benedikt Höwedes rygtes fortsat væk, fra den tyske Bundesliga-klub Schalke 04. Der er interesse i Höwedes fra Premier League-klubben Liverpool, og Serie A-giganten Juventus.

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Det italienske medie Calciomercato skriver, at Juventus i de her dage har samtaler med Höwedes og hans agent. Det tyder meget på at Juventus er i førersædet, i jagten på den tyske midterforsvar.

Der meldes at Benedikt Höwedes ikke bliver solgt for mange penge. Den tyske midterforsvar har været en af Schalkes bedste spillere, i løbet af de seneste mange sæsoner. Höwedes har spillet hele hans senior-karriere hos Schalke.

Mange undre sig nok over hvorfor Juventus jagter Benedikt Höwedes. Calciomercato understreger at tyskeren formentlig skal overtage rollen som Leonardo Bonucci, som skiftede til AC Milan.

Kan den erfarne tysker blive en succes i Juventus?

Det må understreges at Benedikt Höwedes har meget erfaring, fra hans tid i den tyske storklub Schalke. Dog undre det formentlig også nogen, hvordan Juventus ender med at kigge på forsvarsspillere hos Schalke, i stedet for en af de europæiske giganter.

Læs også: Nice-midtbanespiller rygtes mod Premier League-storklubber