Den nuværende Amiens-spiller, Noam Emeran, menes at have bekræftet, at han skifter til Manchester United på trods af stor interesse fra både Juventus og PSG.

Foto: Amiens SC

Flere medier skrev i slutningen af sidste år, at United forsøgte at lande en aftale med den talentfulde 16-årige franskmand, som ofte har imponeret talentspejdere, mens han har spillet for den franske klub Amiens’ ungdomshold.

Nu har teenageren dog afsløret, at han har valgt at skifte til Old Trafford. Manchester United betaler angiveligt en kompensation på 88.000 pund til den franske klub. Aftalen går igennem i slutningen af denne måned.

I et interview med den lokale avis, Le Courrier Picard, fortalte Emeran følgende:

– Efter at have talt med min familie, følte jeg, at det var det bedste valg for mig, ud fra den hjælp, jeg kan få.

– Nu er det op til mig at gøre arbejdet for at nå mine mål og drømme.