Det er snart sommerferie og det betyder også, at de forskellige europæiske ligaer lakker mod enden. En ende på sæsonen er lig med et åbent transfervindue og faktisk så har flere af Europas store klubber allerede nu været ude og sige, hvem de godt kunne tænke sig at skrive en kontrakt med til sommer, når transfervinduet åbner.

En af de klubber er de italienske mestre Juventus. Ifølge flere kilder tæt på klubben og hvis man læser flere engelske aviser, så skulle ‘Den Gamle Dame’, som klubben også kaldes, været parat til at tilbyde Liveperpool-spilleren Emre Can en kontrakt gældende fra næste sæson af.

Dette kan blive Cans nye holdkammerater. (Photo by Maddie Meyer/Getty Images)

Den tyske midtbanespillers kontrakt med Merseyside-klubben udløber til sommer, og han kan derfor frit forhandle med andre klubber uden Liverpool. Det betyder også, at han ikke skal købes fri af han kontrakt og af den grund kan han betragtes som gratis. Gratis giver altid meget opmærksomhed og det er også, hvad Can, der tidligere har spillet i den tyske Bundesliga for Bayer Leverkusen, har fået.

Hovedpersonen selv, har tidligere udtalt, at han ikke bekymrede sig om sin fremtid og i stedet koncentrerede sig om at være den bedste udgave af sig selv og være med til at vinde så mange fodboldkampe for Liverpool som muligt. Nu er han dog blevet skadet, og ifølge hans tyske træner i Premier League-klubben, så kommer han ikke på banen igen i denne sæson. Så mon ikke 26-årige Can har overskud til at vælge sin nye arbejdsgiver med omhu nu.

I hvert fald, Juventus er særdeles interesserede og eftersigende skulle de have sendt agenter afsted til England for at indlede forhandlinger med Can. Intet er dog bekræftet – måske skifter Can slet ikke og bliver i Liverpool, eller også kan han inden for den nærmeste fremtid komme til at trække en hvid og sort trøje over hovedet…