Den velspillende brasilianer Alex Sandro, forventes at underskrive en kontraktforlængelse med den italienske storklub. Det vil gøre at den 26-årige har kontrakt med Juventus frem til 2022.

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige Juventus-profil Alex Sandro har i løbet af sommeren, været rygtet væk fra Juventus. Der har speicelt været stor interesse i venstrebacken, fra den engelske storklub Chelsea.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Juventus skriver nu på deres egen hjemmeside, at den velspillende forsvarsspiller formentlig underskriver kontraktforlængelse, i den nærmeste tid. Det forventes at Alex Sandro vil underskrive en kontrakt, som vil være gyldig frem til 2022.

Det kan være at Serie A-giganten vil få sørget for, at der er en frikøbsklausul i Alex Sandros kontrakt. Men der meldes endnu ikke om en frikøbsklausul, men det ville uden tvivl være et klogt træk for den italienske storklub.

Klogt træk af den italienske storklub

Den 26-årige brasilianer har uden tvivl været en af de bedste Juventus-spillere, i løbet af den seneste sæson. Sandro er samtidig også en af verdens bedste på hans position, det er der ingen tvivl om.

Læs også: Premier League-storklubber i kamp om AS Monaco-profil