Chelsea har de seneste dage været særdeles aktive i medierne, når det kommer til transferrygter. De er både blevet kædet meget sammen med deres tidligere angriber Romelu Lukaku og Monacos midtbanespiller Bakyoko, efter de allerede nu har hentet Man Citys tidligere målmand, Willy Caballero, hvis kontrakt med klubben udløb. 

AF KRISTIAN PARI S

Chelsea ser ud til at vende tilbage til Torino i denne uge, efter det er kommet frem, at klubben har lagt et urealistisk stort bud på Juventus stjernen og Brasiliens landsholdsspiller Alex Sandro. Det kommer efter, Antonio Conte er ivrig efter hurtigst muligt at tilføje nye ansigter til truppen.

The Express slår fast, at the Blues er klar til at tilbyde Champions League finalisterne hele 550 millioner for den offensive venstre back. Og Juventus er klar til at lade ham gå, hvis han altså han udtrykker et åbent ønske om at skifte til London.

Som sagt er London klubben blevet kædet sammen med flere spillere, og de to førnævnte, Lukaku og Bakayoko, ser ud til at komme til klubben for omtrent 1,2 milliarder kroner.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Mens Chelsea rivaler, Man City, allerede har sikret sig spillere for godt 750 millioner i form af rekordtransferen Ederson, der blev den dyreste keeper i historien for omkring 300 millioner. Derudover har de hentet Monacos stjerne Bernardo Silva for resten af pengene.

Derfor vil Conte også gøre alt for at hente nye spillere til klubben. Det forlyder, at han er klar til at tilbyde spilleren en betydelig lønforhøjelse, så Sandro får hele 750 000 kroner om ugen. Derudover har de stadig konkurrence fra City og PSG som de skal hamle op med.

Men the Blues forventes at officielt offentligøre en transfer i denne uge. Det forventes nemlig at klubben henter Willy Caballero fra rivalerne Man City.