De italienske mestre fra Juventus er lige nu i gang med at udarbejde et forslag til en ny kontrakt til en af klubbens store stjerner. Læs her, hvem det drejer sig om. 

Juventus’ midtbanespiller Miralem Pjanic er lige nu i gang med at skriver under på en ny aftale med Torino klubben. Det gør han for at sige nej til nogle af hans bejlere, der blandt andet indebærer store klubber som Real Madrid, Barcelona og PSG. De har i hvert fald givet udtryk for et ønske om at ville hente ham til deres klub.

Den bosniske midtbanespiller er en ud af mange spillere fra Torino klubben, der er uerstattelige i managers Allegris spillestil.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

De franske giganter fra PSG har angiveligt allerede lagt et tilbud på Den Gamle dames stjerne. Det lyder på 500 millioner kroner for den tidligere Lyon og Roma-stjerne.

Men det bud har Juventus afvist. I stedet har de valgt at tilbyde Pjanic en ny og forbedret aftale med klubben.

Ny lukrativ aftale

Den nye kontrakt betyder,at han bliver en af af klubbens bedst betalte spillere, og faktisk også en af de bedst betalte i Serie A. Han kommer til at tjene omkring 45 millioner kroner om året.

Pjanic er lige nu en af de mest vel respekterede spillere i verden og er ofte genstand for rygter, der senere ham til andre store klubber.

Det er derfor svært for Juventus at finde en erstatning, hvis den 28-årige landsholdsspiller skulle skifte væk fra Serie A. For han taler nemlig hele seks sprog – og dermed et potentielt transferemne for rigtig mange store klubber.

Udover PSG vil Real Madrid og Barcelona også prøve at hente Pjanic. Real Madrid vil have en langtidserstatning for Luka Modric og Barcelona leder efter en erstatning for Andres Iniesta.