GettyImages-466408950

Den unge italiener Domenico Berardi folder sig fortiden ud for Modena-klubben Sassuolo, men ifølge Calciomercato kan den giftige højrekant være fortid i klubben allerede næste sommer. 

Domenico Berardi har i de seneste år cyklet fra Juventus til Sassuolo og tilbage igen, det indtil at Juventus i sommers solgte deres halvpart på den italienske kantspiller. Sassuolo måtte smide hele 7 millioner pund for at den blot 21-årige Berardi kunne kalde sig fuldbyrdet 100 Sassuolo-spiller. Kantspilleren har nu befundet sig et lille halvt år i Modena-provinsen og spillet 9 kampe og scoret to 2 ud af de 14 mål, Serie A’s Nr. 5 har produceret i denne sæson.

Det forlyder dog nu, at Juventus har lavet en mundtlig aftale med Sassuolo om at Berardi skal tilbage til Juventus.

“Juventus har indgået en mundtlig aftale med Sassuolo omkring Juni.” Udtaler Simone Seghedoni i et interview med Calciomercato.

Angående talentets skifte udtaler Seghedoni:

“Der er stadig et godt stykke tid til og det er ikke noget vi tænker over i øjeblikket. Domenico kommer ikke til Juventus i Januar. Jeg kan med sikkerhed sige, at han ikke forlader os i dette transfervindue.”

“Han forlader os ikke før juni og når det sker vil det ske i et program som er udtænkt af klubben. Domenico tænker kun på at blive bedre med Sassuolo og træner (Eusebio) De Francesco. Hans intention er at opnå sine mål, og score flest mål i Serie A.”