Juventus-kantspilleren Juan Cuadrado rygtes ifølge italiensk medie mod Premier League. Det er Arsenal som efter sigende skulle have stor interesse i at hente den 29-årige columbianer til klubben.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Arsenal har ifølge italiensk medie stor interesse, i at sikre sig Juventus-kantspiller. Det er den 29-årige columbianer Juan Cuadrado som skulle være i englændernes søgelys.

(Photo by Christian Petersen/Getty Images)

Det hænger ifølge mediet også sammen med at Alexis Sanchez og Mesut Özil muligvis kan ende ud med, at forlade Arsenal. Derfor er Arsené Wenger mere eller mindre tvunget, til at hente velkendte profiler til klubben.

Den erfarne columbianer kunne så være en mulighed. Juan Cuadrado har spillet på højt niveau i flere sæsoner, hvor columbianeren har spillet for Fiorentina, Chelsea og Juventus. Juan Cuadrado havde dog ikke et fantastisk ophold hos Chelsea.

Ikke en succes hos Premier League-giganten

Det blev blot til 15 kampe for Juan Cuadrado, da han var hos Premier League-storklubben Chelsea. Det var den nuværende Chelsea-træner Antonio Conte, som fik hentet Cuadrado væk fra Chelsea.

Antonio Conte har nemlig været træner hos Serie A-storklubben Juventus tidligere, med ret så stor succes.

Læs også: Liverpool jagter ungt wonderkid fra Serie A