Sportsdirektøren hos Juventus har uden tvivl gjort nogle kæmpe fund, og har tjent kassen på dem.

Af Lasse D. Drescher

Efter sportsdirektoren hos Juventus Giuseppe Marotta ankom tilbage i 2010, har han hentet en række succesfulde spillere til klubben og samtidig solgt ud af de største stjerner. Marotta har som sådan ikke brugt mange penge, fordi han som sagt samtidig har solgt ud af de store stjerner.

Nogle af de største handler som Marotta har fuldført, var da han fik Andrea Pirlo til klubben på en fri transfer og samtidig fik han  snuppet Paul Pogba fra Manchester United for en lille sum. Efter nogle sæsoner hos Juventus er Pogba nu blevet solgt tilbage til Manchester United. Pogba er nu verdens dyrest solgte spiller nogensinde, og man kan roligt sige at Marotta og Juventus har tjent kassen på franskmanden.

(Photo by Joern Pollex/Bongarts/Getty Images)

(Photo by Joern Pollex/Bongarts/Getty Images)

Der gik ikke lang tid før Marotta havde hentet erstatninger til Juventus, og det blev Napoli-stjernen Gonzalo Higuain og AS Roma-stjernen Miralem Pjanic.

En anden stor spiller som Marotta har hentet til Italien for ingen penge, er Andrea Barzagli. Barzagli blev tilbage i 2011 hentet til Juventus fra Bundesliga-klubben Wolfsburg. Barzagli blev hentet til Juventus for en sum på omkring 2.000.000 kroner.

Læs også: Jose Mourinho-memes: De bedste efter det ydmygende 4-0-nederlag til Chelsea