De italienske giganter fra Juventus er meget selvsikre, når det kommer til en ny spiller, der er på vej til Serie A. 

AF KRISTIAN PARIS

Klubben er meget sikre på at hente Liverpools midtbanespiller Emre Can på en fri transfer til sommer, når hans kontrakt udløber.

Ifølge det britiske medie goal.com, er Emre Can allerede blevet tilbudt en betydelig lønforhøjelse af den italienske stor klub, Juventus, der med kontrakten også vil love ham spilletid på førsteholdet  – noget som han ikke  har fået i Liverpool.

 (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Juventus har ikke skjult deres interesse i spilleren, ligesom de heller ikke har lagt en dæmper på deres intention med spilleren; de vil hente ham hurtigst muligt. Og med januar transfervinduet lige om hjørnet, ser det ud til, at de to parter vil indgå en forhåndskontrakt, der sikrer Emre Can i Juventus til sommer.

Når kalenderen slår januar står det den tyske landsholdsspiller frit for at vælge en klub.

Flere medier hævder dog, at de to parter allerede har lavet en slagsmundtlig aftale – det har både Juventus og Liverpool dog afvist, ligesom Klopp stadig står fast på, at klubben gør alt, hvad de kan for at overbevise tyskeren om at blive i klubben – selvom han ikke er førstevalg lige nu og her.

Torino klubben er dog overbevist om, at deres 45 millioner om året tilbud til den 23-årige spiller er nok til at lokke ham til Merseyside. Hvis Can skifter bliver han en af Serie A-klubbens bedst betalte spillere sammen med Miralem Pjanic, Dybala og Higuain.

– Vi har allerede snakket om det mange gange før. Jeg har sagt, at han kan skifte, men han kan også blive her i Liverpool. Så længe vi ikke for at vide, at han har skrevet under med anden klub bag vores ryg er der intet, der bekymrer os, udtalte Klopp senere om tyskeren, der er på vej væk fra klubben.