Juventus stjerne venstreback ser ud til at skrive under på en endnu en kontrakt med klubben på trods af stor interesse fra andre er europas bedste klubber. 

AF KRISTIAN PARIS 

Det er ikke en helt almindelig kontrakt som Juventus’ venstreback Alex Sandro ser ud til at skrive under. Den er nemlig ekstra lukrativ, hvilket eftersigende er et forsøg fra Juventus på at holde på deres brasilianske guldfrø.

Ifølge the Mirror vil Torino-klubben gøre alt, hvad der står i dens magt, for at holde på den brasilianske venstreback Alex Sandro, der virkelig har imponeret i denne sæson.

Alex Sandros præstationer har tiltrukket massiv interesse igennem flere måneder fra giganter som Arsenal og Manchester City. Begge klubber skulle ifølge den engelske avis være parat til at betale de 250 millioner danske kroner, som backen er vurderet til.

Elseid Hysaj of SSC Napoli (left) and Alex Sandro of Juventus FC compete for the ball during the Serie A match between Juventus FC and SSC Napoli at Juventus Stadium on October 29, 2016 in Turin, Italy.

Wengers Gunners ser  brasilianeren som en langtidsløsning på venstrebacken, som afløser for Nacho Monreal. Rygterne taler dog ikke Wengers vej, eftersom det formentlig bliver svært at lokke Sandro til klubben.

Manchester City er blevet rygtet sammen med den 26-årige back siden 2015. De missede dog chancen for at skrive kontrakt med den eftertragtede herre i sommers, da han skiftede fra den potugisiske alt-vindende-klub FC Porto til de italienske mestre fra Juventus. En handel, der kostede Torino-klubben lige knap 200 millioner.

Pep Guardiola er dog stadig en stor beundrer og han giver nok ikke op så let.

Juventus er ekstrem tæt på forlænge kontrakt med stjerneforsvarspilleren, på en kontrakt der vil løbe til 2022, og en ugeløn på ca 700 000 danske kroner (!).

Desuden har Sandro optrådt 60 gange (!) for klubben i denne sæson og scoret 4 mål, hvilket også har givet ham fire kampe for det brasilianske landshold.