Som de fleste fodboldfans nok er klar over, er der landsholdspause i øjeblikket, og der bliver både spillet kvalifikation til VM i 2018, men også helt almindelig venskabskampe. 

AF KRISTIAN PARIS 

Ja, det værste mareridt for en manager i klubfodbold er nok, at én af deres spillere vender skadet tilbage fra landsholdspausen. Der har altid været en bred diskussion mellem managers og landstrænere om, hvilke spillere, der skal bruges hvor meget osv.

NU er uheldet så  igen ude – denne gang for Allegri, der er cheftræner i Juventus.

Det forholder sig nemlig sådan, at der i går blev spillet en venskabskamp mellem Kroatien og Estland – i Estland. Her blev Marko Pjaca, der spiller for Kroatien, desværre skadet, og skaden er angiveligt så alvorlig, at han gå glip af resten af sæsonen.
En kamp, som Estland faktisk overraskende vandt med hele 3-0 – noget af en sensation, og en af landsholdets største sejre nogensinde.

Kantspilleren led tilsyneladende et vrid i knæet, der er så alvorligt, at han behøver operation. En ret trist afslutning på sæsonen.

Skaden skete umiddelbart efter pausen i nederlaget i Talin. Prognosen lyder på, at den 21-årige kantspiller er ude i ‘adskillige måneder’ og et comeback inden sæsonen er slut er meget usandsynligt.

TURIN, ITALY – DECEMBER 17: Juventus FC head coach Massimiliano Allegri looks on during the Serie A match between Juventus FC and AS Roma at Juventus Stadium on December 17, 2016 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Kroatiens fodboldforbund skrev tidligere i dag på deres hjemmeside følgende: ” After undersøgelser fra læger kan vi bekræfte, at Marko Pjaca er løbet ind i en alvorlig knæskade.'”

“Hans korsbånd er beskadiget, og han er nødt til at få en operation, der vil holde ham ude i flere måneder. Derudover er der også genoptræning”

Så stort et tab er det dog ikke for Allegri, da Pjaca i denne sæson kun er startet inde i tre kampe i alle turneringer, hvor han kun har nettet en gang for ‘Den gamle Dame’. Desuden kom han til klubben i sommers fra Dinamo Zagreb i hjemlandet Kroatien.