Juventus spillede en fremragende kamp i går aftes, da det lykkedes dem at slå det stort-investerende AC Milan mandskab med 2-0 på hjemmebane. Begge mål blev scoret af en spiller, der nu har sat  yderst imponerende rekord. 

AF KRISTIAN PARIS

Det var nemlig den tidligere Real Madrid angriber, Gonzalo Higuain, der bragte den gamle dame på sejrsskurs, da han stensikkert formåede at score begge mål i kampen mod rivalerne fra AC Milan, der sluttede 0-2.

Det betyder faktisk, at den målfarlige angriber kan skrive meget en meget imponerende rekord på sit CV. Han er nemlig den ene af to spillere, der i sidste 20 år har formået at scoret 100 mål eller derovre i to af Europas fem bedste ligaer. Det skriver Opta.

Den anden på listen er den svenske legende, Zlatan Ibrahimovic, der sammen med andre – dog lidt ældre – spillere kan tilskrives den imponerende bedrift.

Higuain lavede 107 mål i sine syv år i La Liga for Real Madrid inden han tog skridtet til Napoli for senere at ende hos de italienske mestre de sidste fem år; Juventus.

Det har taget Higuain betydeligt kortere tid at nå de 100 mål i Serie A. Han har kun været fem år i støvlelandet. Om det kan tilskrives han egne forbedrede kvaliteter eller modstanderens mangel på samme vides ikke.

Det betyder også, at han er lige så god som Zlatan. Det tog nemlig også kun svenskeren fem sæsoner at nå samme antal. Derudover lavede han også 100 mål i Ligue 1 for PSG.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

– Higuain er uden skade lige nu fordi han arbejdede stenhårdt under landsholdspausen, har Higuains nuværende manager, Allegri udtalt til det britiske medie FourFourTwo.

– Når det går som det går lige nu, smiler alle mere, alle løber mere og alle er gladere. Det er det samme for alle andre mennesker. Når man er fit for fight fysisk er man bare bedre, slog den italienske manager fast.