Den velspillende Juventus-spiller rygtes væk fra storklubben, efter at han blev sat helt af holdet i sidste ligakamp. Bonucci var slet ikke med i truppen i Champions League-kampen mod FC Porto.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Wearehooligans rygtes Juventus-stjernen Leonardo Bonucci endnu engang væk, og destinationen lyder endnu engang på Pep Guardiola’s Manchester City. Det er sket efter at Bonucci blev sat helt af holdet, grundet utilfredshed over et valg som Juventus-træner Allegi foretog i deres sidste ligakamp.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Leonardo Bonucci er uden tvivl en af verdens bedste forsvarsspillere. Italieneren er ikke kun god med hovedet og fysikken, men han er også stærkt med fødderne. Det er noget som specielt Pep Guardiola elsker.

Kan italieneren overtage pladsen fra den skuffende englænder?

Mediet har dog ingen pris, som de regner med at Manchester City kunne være klar, til at tilbyde den store italienske klub. Det forventes at Leonardo Bonucci så skulle overtage pladsen fra John Stones, i Manchester City-midterforsvaret. Man kan roligt sige, at den meget dyre John Stones, på ingen måde har levet op til de forventninger man havde.

Læs også: Utilfreds Chelsea-målmand rygtes væk: Nu er erstatningen fundet!