Den velspillende Juventus-stjerne Alex Sandro rygtes ifølge Talksport væk fra den italienske storklub. Der skulle være stor interesse i brasilianeren, fra Premier League-storklubben Arsenal.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Talksport skriver at Premier League-klubben Arsenal har stor interesse, i den velspillende Juventus-profil Alex Sandro. Den brasilianske venstreback har været meget solid, hos den italienske storklub.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Alex Sandro har efter skiftet til Juventus fra den portugisiske storklub FC Porto, fået meget spilletid hos Juventus. Det er blevet til 48 Serie A-kampe for Juventus, og det er i de kampe blevet til fire mål.

Juventus betalte tilbage i 2015 omkring 200.000.000 kroner, for den daværende FC Porto-stjerne. Nu forventer Talksport at Alex Sandro kan blive solgt for omkring 300.000.000 kroner.

Forlader brasilianeren den italienske storklub?

Hvor vidt det italienske mandskab vil beholde den brasilianske venstreback, eller sælge ham vides ikke helt præcist. Talksport mener dog at Juventus formentlig har interesse i at beholde Sandro, fordi han har været så solid.

Læs også: La Liga-forsvarsspiller rygtes mod Premier League-klub