Juventus manager Massimiliano Allegri har bekræftet, at klubben tildeler Douglas Costa en ekstra bøde for at være blevet udelukket og bannet i hele fire kampe i den italienske række Serie A. 

I sidste weekenden spyttede den lynhurtige kantspiller en modstander i hovedet i Serie A kampen mod Sassuolo som de heldigvis vandt med 2-1. Efter kampen blev brasilianeren bannet i fire kampe.

Costa fik en albue i hovedet i slutningen af kampen af Sassuolos Federico Di Fransesco. Det fik åbenbart stjernen til at spytte ham i hovedet. Det førte til rødt kort og senere hen en straf på fire spilledages karantæne.

Manager Allegri har forud for denne weekends Serie A opgør mod Frosinone snakket ærligt om, hvordan klubben har straffet spilleren.

“Hvad angår Costa, så har han fået en bøde. Han har forstået, hvad han har gjort. Lad os komme videre og ikke tænke på episoden mod Sassuolo. ”

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

De fleste er klar til kamp

Allegri fastholder at holdet skal være fokuseret på kampen om Frosinone senere i dag. I interviewet afslørede han nogle nyheder omkring truppen.

“Szczesny skal spille, mens Perin får sin debut mod Bologna på onsdag. Dybala skal også spille. Han er en vigitg spiller og klar til at score mål. Han kan spille på flere positioner og jeg har stadig ikke helt besluttet hvorhenne han er bedst lige nu. ” slog Juventus manageren fast.

” Vi kunne måske gå med tre i bagkæden og så kunne Sandro og Cancelo eller Cuadrado blive hvilet. Hvis vi spiller med fire, kommer de nok alle til at spille. Pjanic har det også fint. Jeg har dog stadig brug for at evaluere Bernardeschi. Matuidi og Mandzukic har gjort det godt på det seneste og de behøver begge et hvil. Barzagli er ude , men vender nok tilbage på onsdag.

De Sciglio er ude og skal nok igennem nogle tests inden han kan spille. ” sluttede han af med.