Liverpools midtbanespiller har fået at vide, at han har lige over en uge til at beslutte sig om han vil skifte til Juventus til sommer. Det skriver adskillige medier fra begge lande. 

AF KRISTIAN

Det drejer sig naturligvis om Liverpools tyske midtbanespiller Emre Can, der længe har været et transferemne for den italienske storklub, Juventus.

Det forlyder at den tyske landsholdsspiller har fået en varsel på ti dage før han skal have besluttet om han ønsker at være en del af klubben til næste sæson.

Hans kontrakt med Merseyside klubben udløber nemlig til sommer, og lige nu er der pause i forhandlingerne mellem Liverpool og tyskeren, og derfor er han i lang tid nu blevet sat i forbindelse med klubben fra Torino.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

De uafsluttede forhandlinger mellem Klopps hold og den tyske spiller, der er hans landsmand, har gjort, at Juventus’ interesse blot er blevet større over de seneste par uger. Det forlyder dog også, at Juventus møder modstand fra de spanske mestre fra Real Madrid i kampen om den 24-årige landsholdsspiller.

Can står lige nu over for en udfordring, da han skal være klar til at VM til sommer, som han går efter at komme med til. Derfor kan han meget vel have spillet sin sidste kamp for klubben. I sidsdte måned var han med til klubben 5-0 sejr over Watford.

Noget andet, der kunne lokke ham væk fra Liverpool, er den fyrsterlige hyre han står til at tjene i Serie A. Hvis han vælger Torino klubben til kan han blive klubbens tredje bedst betalte spiller – lige efter Gonzalo Higuain og Paulo Dybala.

Meningen er , at han skal være langtidserstatning for Sami Khedira, der har nået sidste stadie af sin karriere.