Massimilano Allegri rygtes endnu engang til Arsenal, for at overtage trænerjobbet fra Arsene Wenger. Engelsk medie har samtidig samlet tre navne, på spillere som Allegri bør hente med sig, for at forstærke Arsenal-truppen.

Af Lasse D. Drescher

Mediet FootballLondon skriver at Massimiliano Allegri fortsat bliver sat i forbindelse med et job hos Arsenal, hvor Allegri så skulle overtage trænersædet fra Arsene Wenger. Mediet skriver samtidig at der er nogle spillere som Allegri bør tage med sig, fra Juventus.

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Det er primært forstærkninger til defensiven, men der er også en enkelt offensiv erstatning. Der er tre spillere som rygtes til Arsenal. De tre spillere er Daniele Rugani, Alex Sandro og Miralem Pjanic. Der er ingen tvivl om at det bliver dyrt, hvis de skal hentes væk fra Juventus. Dog understreger mediet at det er muligt.

Juventus-trio som kan forstærke Arsenal stærkere med Allegri i trænersædet

FootballLondon understreger at det formentlig bliver billigst at sikre sig den 22-årige Daniele Rugani til klubben, fordi han ikke er fast på førsteholdet. Alex Sandro og Miralem Pjanic derimod, spiller fast på førsteholdet og er vigtige for Juventus’s fremgang.

Læs også: Tottenham vil erstatte flop med Burnley-stjerne