Juventus har ifølge italiensk medie, fortsat stor interesse i Liverpool-spilleren Emre Can. Det forventes at Juventus kan sikre sig Emre Can billigt, såfremt Emre Can ikke forlænger sin kontrakt med Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Corriere dello Sport skriver, at Liverpool-spilleren Emre Can fortsat rygtes mod den italienske gigant Juventus. Den tyske midtbanespiller har fået meget spilletid under Jürgen Klopp, og det formentlig derfor Klopp vil holde fast i Can.

Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Den 23-årige tyske midtbanespiller har blot et enkelt år tilbage af kontrakten, med Premier League-storklubben. Liverpool skal finde ud af om de kan forlænge kontrakten med Emre Can før januar, eller om de skal sælge tyskeren og sikre sig de penge de kan.

Serie A-giganten Juventus bød i løbet af sommeren omkring 185.000.000 kroner, på den tyske Liverpool-spiller. Det forventes ifølge det italienske medie at det skfite, kan lyde på det halve når vi rammer januar.

Kan Juventus sikre sig Liverpool-spilleren billigt?

Prisen vil falde drastisk, såfremt Liverpool ikke formår at sikre sig en kontraktforlængelse med Emre Can. Juventus kan holde alle de samtaler de vil med Emre Can omkring januar, såfremt der ikke underskrives en ny kontrakt.

Emre Can har indtil videre startet inde i alle kampe for Liverpool. Det er blevet til to mål og en enkelt assist for den tyske midtbanespiller.

Læs også: Avis: Sommerens 10 bedste transfers