Målmændene får sjældent den opmærksomhed de fortjener. Her er lidt ekstra inden weekenden. Al omtale er god omtale…husk husk det!

AF KRISTIAN PARIS

4. Blackburn Rovers – 1. januar 1994 (special)

Blackburn Rovers goalkeeper Tim Flowers

Tim Flowers ser ud til at elske livet 1. januar 1994. Dette foto er faktisk taget på fodboldbanen og ikke på den lokale klub. Dansegulvet har nok længe hungret efter så flotte farver og så flot et mønster, men trøjen tilhører altså daværende keeper for Balckburn Rovers  Tim Flowers.

Mest af alt ligner det faktisk bare den flimmerskærm, der var på fjernsyn i gamle dage.

3. Mexico – 1994

Fussball : WM 1994 , Mexico - Irland ( MEX - IRL ) 2:1

Lad os bare være ærlige… Jorge Campos var bare noget for sig.

Den mexicanske målmand fik en del opmærksomhed, da det kom frem, at han faktisk selv havde designet ovenstående pragteksemplar, der skal ligne en målmandstrøje forud for VM i 1994.

Den blev trykt og målmanden brugte den under hele slutrunden. Oprulet krave…trøjen i bukserne og en masse farver. Kan det blive bedre?

Måske ville Campos bare lægges mærke til?

2. England – 1996

David Seaman of Engalnd prepares for another penalty kick

Denne skrækkelige trøje gav anledning for David Seaman at tænke over, hvorvidt karrieren stadig skulle fortsætte under EM 96.

Hvad mere kan man forlange for en målmandstrøje? Den er i øjenfaldende, mønstret og ikke mindst super veludført. Måske en anelse for rød…eller hvad?

Nej, d et her er bare verdens andengrimmeste målmandstrøje, der har set dagens lys.

Wycombe Wanderers – 2017/18

Wycombe

Dette oufit slår alle, og det er noget målmænd i denne sæson skal bære for Wycombe. Trøjen er offentligjort og det er bestemt ikke noget, der pryder nogen som helst.

Vi beder til, at det hele blot er en prank – ellers bliver det en god sæson for Scott Brown og co.