Selvom Liverpool ikke har fået den start på sæsonen som de kunne ønske sig, er der nogle af klubben spillere, der bader i succes. En af dem er nu blevet årets spiller i Afrika. 

AF KRISTIAN PARIS

Liverpool indtager lige nu plads nummer fire i den bedste engelske række – hele 16 point efter førstepladsen fra Manchester City.

Men selvom klubben ikke har fået den succes som de havde regnet med, så er der nogle af klubbens spillere, der   har det lidt modsat. Klubbens angriber, Mohamed Salah er nemlig blevet kåret til årets afrikanske spiller i Afrika. Han fik overrakt prisen af manager Jürgen Klopp på klubbens træningsanlæg i går mandag.

Salah, der hjalp Egypten til at komme med til landets første VM siden 1990, har spillet super godt både for lands- og klubhold.
Hans præstationer har gjort, at han har taget prisen foran profilerede afrikanere som Victor Moses, Sadio Mane, Naby Keita og selveste Pierre-Emerick Aubameyang.
Sidste år vandt selveste Riyad Mahrez fra Leicester prisen.

 (Photo by Dino Panato/Getty Images)

– Jeg vil gerne takke min Liverpool holdkammerater, og jeg havde også en god sæson med Roma, så jeg vil også gerne takke mine holdkammerater der, har Salah udtalt efter han fik overrakt prisen.

– Jeg vil være den bedste egyptiske spiller i verden. Derfor synes jeg selv, at jeg arbejder hårdt på min egen måde.

– Jeg er en meget heldig person. Jeg har muligheden for at arbejde med nogle af de bedste spillere i verden, og jeg er meget glad for min nuværende situation, har Salah udtalt.

Mourinho har tilføjet følgende om hans succesfulde spiller:

– Det gode er, at han stadig er ung, og der er masser af tid og plads til forbedring. Der er en masse potentiale som vi stadig kan arbejde på at forbedre. Det er en stor fornøjelse at arbejde med ham – jeg nyder det virkelig.