Alle husker nok Swansea bedst, da de blev ledet af vores alle sammens Micheal Laudrup over en to-årig periode. Siden da har klubben ikke trukket de store overskrifter…de har blot overlevet Englands bedste række år efter år. 

AF KRISTIAN PARIS

Her er de bedste spillere siden de rykkede op i nok verdens bedste liga.

4. Michu

Chris Brunskill/Getty Images

Til tider en meget talentfuld målscorer. Michu kom til Swansea som frontangriber tilbage i 2012/13 sæsonen, hvor han lavede hele 18 mål i 35 kampe – den femte bedste i hele ligaen.

Skader har dog holdt spilleren uden lige efter, og det placerer ham altså kun som den fjerde bedste spiller for Swansea.

3. Wilfried Bony

Harry Engels/Getty Images

På trods af problemerne efter klubben, har angriberen fra Elfenbenskysten Wilfried Bony været en formidabel angriber for Swansea City.

Kom fra den hollandske klub Vitesse for et rekordbeløb på 120 millioner, fik hurtigt etableret sig som en af de bedste angribere i ligaen med 26 mål i 54 kampe for klubben. Hans frygtløse skud og vanvittige fysik gjorde ham frygtet overalt, og det fik Man City til at hente ham for senere at udleje ham til Stoke City.

2. Ashley Williams

Mike Hewitt/Getty Images

Ashley Williams var anfører for svanerne i klubbens første fem sæsoner i den bedste række i landet. Han udgjorde en fjerdedel af klubbens frygtløse forsvar – og han var ligeså.

Forlod klubben forud for sidste sæson og det kunne man i hvert fald mærke. En savnet herre.

1. Gylfi Sigurðsson

Stu Forster/Getty Images

Uden tvivl den bedste spiller for svanerne i årtier. Islændingen har skrevet sig selv ind i historiebøgerne ved at være en af klubbens nøglespillere i de fire sæsoner han har været i Wales.

En god offensiv midtbanespiller, der også kan spille som angriber. Den 27-årige spiller lavede ni mål og 13 assists i sidste sæson og det sætter ham næsten på bølgehøjde med Kevin de Bruyne og Christian Eriksen.

Fik aldrig en fair chance i London klubben Tottenham, men det kan ikke være længe, før de fortryder, at de solgte landsholdsspilleren. Måske henter de ham tilbage?