Barcelona har givet tilladelse til, at en af klubbens profiler, Lucas Digne, rejser væk fra klubbens træningslejr i USA, så han kan sikre sig en kontrakt med Premier League-klubben Everton.

Søndag tweetede klubben, at han havde forladt træningslejren i Californien.

Ifølge Goals journalist, Matt Dorman, skifter franskmanden til The Toffees for 25 millioner euro. En sum, som klubberne allerede er nået til enighed om.

Digne fik bare 12 optrædener for Barcelona i La Liga i sidste sæson, og 20 på tværs af alle turneringer. Så længe Jordi Alba er at finde i klubben, får Digne ikke fast spilletid.

Den manglende spilletid hos FC Barcelona, gjorde blandt andet, at Digne ikke kom med Frankrig til VM. Med fast spilletid i Premier League, kan det måske blive til flere udtagelser på Les Bleus.

Selvom han ikke altid har vist det bedste i en Barcelona-trøje, måske på grund af begrænsede muligheder, så er fodboldjournalisten, Colin Millar, imponeret over den tidligere Lille-, PSG- og Roma-spiller både på og uden for banen.

En anden journalist, nemlig Andy West, mener også, at han kan blive en stærk signing for The Toffees, på trods af hans åbenlyse begrænsninger i spillet.

Everton har behov for en langsigtet erstatning for den 33-årige Leighton Baines. Og her kunne Digne være et smart valg.

Barcelona mangler muligvis bredde på deres venstre back position, efter franskmandens skifte, men det er en gylden chance for Digne at komme til Premier League. Et skifte, der kan genoplive hans karriere.

LÆS OGSÅ: Andreas Christensens konkurrent med stor beslutning: Jeg bliver i Premier League