En af Messis tidligere holdkammerater afslører nu i et interview, hvor sur Barcelonas nummer 10 egentlig bliver, når han ikke får bolden, når han kalder på den. 

AF KRISTIAN PARIS

Der er tale om den legendariske anfører og midtbanespiller Xavi, som i et interview med goal.com beskriver Messi som ‘skidesur’ , når han ikke får spillet bolden, når han vil.

De to spillede rigtig meget sammen i Catalonien. De vandt blandt andet sammen syv La Liga trofæer, indtil den spanske landsholdsspiller forlod klubben til fordel for klubben Al Sadd i Qatar tilbage i 2015.

Messi er vant til at få sin vilje i Barcelona og presset på ham er blot blevet større efter Neymar forlod klubben til fordel for PSG i Ligue 1 forud for denne sæson.

Den argentinske angriber har indtil videre scoret 11 mål i blot syv kampe, og det betyder, at han stå over 48 % af alle klubbens mål indtil videre i denne sæson. Barcelona indtager lige nu toppen af rækken med et forspring på fem point.

. (Photo by Alex Caparros/Getty Images)

 

– Barcelona og Argentina har ikke råd til at spille kampe, hvor der er 10 minutter mellem Messi er på bolden, forklarede Xavi og slog fast, at den catalonske storklub skal gøre alt hvad de kan for at holde Messi tilfreds.

– Messi bliver nødt til at være involveret i kampen. Han skal være, hvor tingene sker, der hvor bolden er. Udover det, bliver han ‘skidesur’, når han ikke får bolden. Når ikke han har rørt bolden i fem minutter bliver han så sur – han bliver nødt til at være med i spillet.

– Jeg mener, at Argentina med Messi på holdet, kan vinde VM næste år. Hvis de formår at kvalificere sig er de en af favoritter til den titel næste sommer, sluttede Xavi, der lige nu stadig er på kontrakt i Qatar. Han har spillet 51 kampe og scoret 14 mål.