De to giganter tager i mod hinanden i aften, når FC Bayern München tager i mod kongeklubben Real Madrid i dette års første kamp af Champions League-kvartfinalen. 

AF KRISTIAN PARIS 

Tyskerne er bookmakernes favorit til at vinde hele turneringen, men de bliver nødt til at spille op til deres bedste, hvis de overhovedet skal når dertil.

 

Der er få, men vitale kampe, der skal vindes for at vinde hele kampen…

3. Cristiano Ronaldo vs Philip Lahm

Real Madrid CF v Bayern Muenchen - UEFA Champions League Semi Final

Lahm går på pension, når sæsonen slutter, og derfor håber den mangeårige klubmand også, at han kan slutte på toppen – med både  et tysk mesterskab og CL-titel: en såkaldt double.

Modsat, skal højrebacken spille over for den femdobbelte Ballon d’Or vinder, Ronaldo, og det kan bestemt vise sig at blive en svær opgave.

På trods af det, har portugiseren ikke helt ramt de foregående sæsons strålende niveau, hvilket måske er til Lahms fordel. Ronaldo har kun scoret to mål i de sidste 8 hele kampe i turneringen.

Bestemt en nøgle kamp, der bliver spændende at følge…

2. Robert Lewandowski vs Sergio Ramos

Robert Lewandowski and Sergio Ramos

Ikke første gang de to møder hinanden. Den store polske angriber er noget af en mundfuld, både ved fødderne, men også i hovedspillet. Bare spørg Arsenals firback… haha.

Han har indtil videre laavet hele 38 mål i 40  kampe i alle turneringer i sæsonen, hvilket bestemt kun taler for, at han også i aften netter mindst én gang.

Ramos står over for en gigantisk opgave, når han skal dæmme op for den polske angriber. Udfaldet af den kamp bliver vitalt for resultatet.

1. Luka Modric vs Arturo Vidal

Real Madrid CF v Juventus - UEFA Champions League

Ligesom de foregående har også disse to mødt hinanden før.

Begge  er fantastiske midtbanespiller, men en eminent evne til at dominere spillet og sætte deres holdkammerater op.

Vidals hurtighed og styrke mod Modrics klasse og præcision kan være kampen, der er afgørende for kampen.