Det har ikke været en imponerende sæson for Chelsea og Antonio Conte, der ikke kvalificerede sig til Champions League i næste sæson. Og nu ser problemerne ud til at vokse endnu mere, da Roman Abramovich, Chelseas ejer, har planer om at sælge klubben. 

Abramovich skulle angiveligt være så træt af sit holds præstationer, at han gerne vil sælge klubben videre. Samtidig skulle problemerne med Abramovichs visa, hvor det ser ud til at han skal bevise, hvordan han har fået sin formue, før han kan få et nyt visa, så han kan bo og arbejde i England.

Chelsea manager Antonio Conte
during Premier League match between Chelsea and Middlesbrough at Stamford Bridge, London, England on 08 May 2017.
(Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images)

Skulle Abramovich sælge Chelsea, vil det blive et kæmpe problem for London-klubben i følge Liverpool University lektor Maguire.

“Hvis Abramovich sælger Chelsea, begynder alarmklokkerne virkelig at ringe” har Maguire fortalt Daily Star.

“De har planer om et nyt stadion, men der er ingen informationer om, hvordan det bliver financieret”

“Så på en eller anden måde skal de finde næsten 10 milliarder kroner til at konstruere det”

“Opfattelsen er, at Abramovich selv kommer til at lægge en stor del af pengene i det, eller i hvert fald garantere et lån”

“Men hvis en ny ejer kommer til, må det blive et kæmpe projekt, da de både skal betale for at købe klubben, samt det nye stadion”

“Der vil være meget få mennesker, der kan gøre det”

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/sky-arsenal-har-sikret-sig-ny-manager/

Det er ikke længe siden, at Arsene Wenger offentliggjorde, at han ikke skulle fortsætte i Arsenal. Det er derfor blevet tid til, at Arsenal skal have fundet sig en ny manager. Og det har de, i følge BBC og Sky, allerede gjort.