Det er ikke særlig gode  nyheder der her til morgen har lammet den ellers så fodboldglade spanske nation. Det er nemlig bekræftet, at to af landets store stjerner er blevet skadet. 

Det hele drejer sig om kampen på fredag, hvor Spanien slutrunde bliver fløjtet op. Her møder de tidligere verdensmestre de nuværende europamestre fra Portugal.

Men lige nu ser det ud til, at Spanien må undvære to af nationens helt store profiler i den kamp. For træningen i går kunne Barcelonas forvarsspiller Gerard Pique nemlig ikke fuldføre. Det tyder på, at han er skadet. Det er bestemt ikke gode nyheder så tæt på åbningskampen.

Spanien er dog alligevel favoritter til at vinde deres gruppe B. Måske bliver den status som favoritter tvivlsom nu efter midtstopperen er ude. De er jo trods alt oppe i mod europamestrene fra Portugal.

Det skriver den spanske avis Marca. De slår fast, at det er knæet, der er ude.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Barcelona-stjernen blev flere gange i sæsonen set ude med en skade netop i knæet. Flere gange blev han nemlig skiftet ud, fordi han var skadet.

I følge avisen spiller den 31-årige spanier ikke på fredag.

Det kan ikke blive værre…og dog…

Det kan næsten ikke blive værre. Og jo, det kan det. For det forlyder nemlig, at Man Citys offensivprofil David Silva nemlig også er ude med en skade.

Han måtte i hvert fald forlade træningen før tid. Dog har avisen ikke uddybet, hvorfor den 32-årige stjerne ikke var i stand til at gennemføre træningen. Nu er bekymringen nemlig, at han ikke er 100% klar til kampen mod Portugal.

Udover Portugal tager de tidligere VM vindere også i mod nationerne Marokko og Iran. To modstandere, der nok er meget overkommelige. Faktisk har de kun Portugal som eneste udfordrer til at vinde gruppen.