For fire dage siden underskrev Martin Pusic en aftale med Horsens. Og siden da, er det blevet til en sejr over FCK, men nu har Horsens ophævet kontrakten med Pusic.

Aftalen skulle eftersigende have varet i to sæsoner, men nu er den revet over.

COPENHAGEN, DENMARK – JULY 16: (L to R) Nicolai Boilesen of FC Copenhagen and Martin Pusic of AC Horsens in action during the Danish Superliga match between FC Copenhagen and AC Horsens at Telia Parken Stadium on July 16, 2018 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Vi har haft utallige samtaler med Martin omkring hans tiltræden i AC Horsens. Men Martin kommer efter to dage og siger, at han ikke kan se sig selv spille i AC Horsens efter vores sejr i Parken, siger manager Bo Henriksen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Vi havde derefter mange samtaler med Martin omkring hans ønske. Vi har her i klubben et kodeks om, at vi tager menneskelige hensyn til vores spillere, når det gælder et samarbejde, og når Martin ikke kan se sig selv spille her, imødekommer vi selvfølgelig hans ønske på baggrund af vores værdier.

– Og vi har ingen interesse i, at have en spiller som ikke har lyst til at være her, det er klart. Vi, i AC Horsens, ønsker Martin held og lykke i fremtiden, siger Bo Henriksen.

Martin Pusic nåede lige nøjagtig at spille i opgøret mod FCK.

Jeg kan ikke se mig selv i Danmark mere

Hovedpersonen selv forklarer om sine tanker bag beslutningen om at forlade Horsens.

– Jeg har været i Danmark omkring fem år nu og kan ikke se mig selv spille her i landet mere. Jeg har opnået det, jeg kunne i Danmark og ønsker at udfordre mig selv uden for Danmark.

– Jeg har ikke noget negativt at sige om AC Horsens. Det er en klub med kvalitet, hvilket jeg selv så i mandags i Parken efter 2-1-sejren over FC København. Jeg ønsker AC Horsens alt det bedste fremover, siger han til klubbens hjemmeside.