[Getty Images]

Wolfsburg slog Manchester United med 3-2 i Champions League efter en hektisk afslutning, og da PSV Eindhoven samtidig slog CSKA Moskva med 2-1, og så må United nøjes med Europa League bold til foråret.

Det hele stod rimelig åbent før de sidste kampe i gruppe B. Wolfsburg, United og PSV lå inden for to points afstand til hinanden, og ingen kunne derfor vide sig sikre på videre deltagelse.

I Tyskland spillede Wolfsburg mod Manchester United, hvor uafgjort ville være nok for værterne, men ikke nødvendigvis nok for Manchester United.

Manchester United kom foran efter ti minutters spil, da den unge franskmand, Anthony Martial, scorede på en 1 mod 1 chance med Wolfsburgs målmand, Diego Benaglio.

Føringen holdt dog kun i meget få minutter, for Naldo udlignede nemlig med et flot mål. 1-1 efter små 13 minutters spil.

Et endnu flottere mål skulle vi dog se denne aften. Tyske Julian Draxler spillede bandespil med Vierinha, der fuldendte bandespillet med et skarpt touch.

Gæsterne skulle bruge mindst uafgjort, og havde dermed brug for mål. Wolfsburg hjalp dem dog. Joshua Guilavogui sparkede bolden i eget mål, og United kunne dermed udligne til stillingen 2-2.

Men heldigvis for Guilavogui hjalp holdkammeraten Naldo lidt på humøret, da han kort efter kunne bringe Wolfsburg foran på 3-2. Englænderne forsøgte hele tiden at udligne til sidste, men det endte uden held.

Kampen endte 3-2 til Wolfsburg, der dermed vinder gruppen.

I den anden kamp vandt PSV 2-1 hjemme mod CSKA Moskva. Dermed kvalificerer PSV og Wolfsburg sig videre fra gruppe B til ottendelsfinalerne.

Manchester United kan – takket være dem selv – tage til takke med Europa League, og CSKA Moskva ryger helt ud af de europæiske turneringer.