Belgien udtog meget kontroversielt Eden Hazard til Belgien-truppen Fredag, selvom han ikke engang er kommet tilbage på banen for Chelsea endnu, og nu fortsætter kontroverserne på det Belgiske-landshold, da en af deres største stjerne har valgt at stoppe på landsholdet.

Roma-stjernen Radja Naingolan har i dag meddelt, at han stopper på landsholdet. Grunden skulle efter sigende være, fordi han ikke er blevet udtaget til landskampene mod Gibraltar og Grækenland.

Det er Roma-stjernen nu sur over, og han har netop meldt ud at han stopper på landsholdet.

(Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

“Martinez ringede til mig kl. 11:00 (en time før truppen blev offentliggjort), og sagde at han havde følelsen af at jeg ikke var fokuseret på at spille for landsholdet ved VM tilbage i juni. Jeg var ved at eksplodere da jeg hørte det. Det giver ingen mening, at fortsætte på landsholdet. Jeg gør altid mit bedste, arbejder for holdet, og der er stadig altid en grund til at lade mig blive ude”, siger Radja Nainggolan til Het Nieuwsblad.

Belgien er et af de bedste landshold i verden og et af de hold med aller flest stjerne, men alligevel vil Naingolan blive gevaldigt savnet, da han er en fantastisk fodboldspiller, som han også flere gange har bevist i Roma, hvilket også har kædet ham sammen med næsten samtlige storklubber rundt om i Europa.

Roberto Martinez udtog i går også Eden Hazard, selvom han ikke er kommet sig over sin brækkede ankel, som han i øvrigt pådrog sig under en træning på deres seneste landsholdsamling.

Dette har angiveligt også ført til stor utilfredshed hos Chelsea-manager Antonio Conte, der gerne vil have, at Eden Hazard får taget sig den tid det tager, før han er kommet sig helt.