Arsenals-holdet har ikke megen grund til optimisme lige nu. Klubben ligger nu nummer 5 i PL efter syv kampe, og klubben spiller for første gang i to årtier ikke med i verdens fineste klubturnering, Champions League. 

AF KRISTIAN PARIS

Det er tale om en spiller, som de færreste nok lige kan huske på stående fod. Men nu er det kommet frem i diverse medier, at den tidligere Arsenal-spiller Emmanuel Eboue er blevet smittet med en af de mest dødelige kønssygdomme som man kan få.

Den 34-årige spiller har godt nok ikke spillet en professionel fodboldkamp siden han i 2015 spillede for Galatasaray. Senest har spilleren været ude af stand til at spille for sin nuværende klub Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü, der er både tyrkisk og cypriotisk, eftersom han har har været bannet i et helt år, fordi han ikke har kunnet betale en af sine tidligere agenter.

Klubben har dog nu afsløret, at deres spiller står overfor ret store medicinske problemer. Klubben afslører, at han er blevet testet HIV-positiv.

 (Photo by Ian Horrocks/Sunderland AFC via Getty Images)

Eboues talsmænd har hævdet, at han fik taget en blodprøve under hans lægetjek inden skiftet til hans nye klub, og det var her de opdagede, at han var blevet smittet – helt tilfældigt. Det skriver Goal.com.

– De fand unaturlige elementer i hans blod, og derfor valgte vi at sende ham til England for sat blive yderligere undersøgt. Vi gjorde det klart for Eboue for to dage siden, det skulle i hvert fald ikke være blevet offentliggjort som det er blevet gjort, udtalte Eboues egen agent tidligere på ugen via sin egen Twitter konto.

– Han er lige nu i England for at gennemgå nogle flere tests, så vi er sikre på, at det er HIV. Hvordan er blevet smittet ved vi ikke endnu.

Eboue selv spillede i Arsenal fra 2004-2011 og spillede over 130 kampe for englænderne.