Jamie Vardy er en eftertragtet herre. Her ses han i kampen mod Manchester United. (Getty Images)

Jamie Vardy er en eftertragtet herre. Her ses han i kampen mod Manchester United. (Getty Images)

Det engelske nyhedsmedie, Independent, kan berette om, at der nu er sat en pris på Leicester-angriberen, Jamie Vardy. Hvis der altså skulle være nogen interesse i den nu historiske Leicester-spiller.

Leicester ved godt at de får umådelig svært ved at holde på den mest omtalte spiller i disse stunder, og derfor har de indset, at der skulle fastsættes en pris på angriberen.

For som vi ved, så er fodbold ikke kun lutter underholdning. Der er også enormt megen forretning inde over, og det ved Leicester, lige så vel som alle andre fodboldklubber.

Jamie Vardy har i denne sæson formået at score hele 14 mål i denne sæson, og derudover har han nu også rekorden for at score i de seneste 11 kampe i træk, hvilket er ny Premier League rekord. Ruud van Nistelrooy var den tidligere rekordindehaver, med scoringer i træk for 10 kampe.

Ifølge Independent, er prisen sat til minimum 300 millioner danske kroner, hvis der er nogen, der ønsker, at hente Vardy allerede denne vinter. Men interessen er stor, og dermed kan prisen godt blive endnu højere.

Storklubber som Manchester City og Chelsea, har allerede været ude med bud på Vardy, og der er sikkert en hel masse andre klubber, der er interesseret i den blomstrende angriber.