Den unge dansker er med raket fart blevet en næsten fast mand i Chelseas startopstilling. Alligevel er der noget der nager ham, selvom enhver i hans position nok ikke ville have særligt meget at klage over. 

AF KRISTIAN PARIS

Andreas Christensen har nemlig afsløret, at han oplever en del udfordringer og besværligheder ved at spille for Chelsea. Han siger, stressen om et senior hold aldrig nogensinde vil komme til at behage ham.

Den 21-årige dansker er blevet fast inventar på førsteholdet hos de forsvarende mestre i denne sæson, hvor han næsten har erstattet David Luiz til fulde. Indtil videre har han spillet 23 kampe for klubben.

 (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Hans imponerende indsats i det forgangne halve år har ført til, at har sat sin signatur på en ny fire årig kontrakt med klubben, men den unge forsvarsspiller er dog også meget sikker på, at han aldrig vil blive tilpas med at være i en klub som Chelsea med mindre han slækker på fodboldniveauet og mister sin plads i Contes startende formation.

Christensen oplever en del konkurrence på sin plads i klubben,h vilket kun er naturligt. Faktisk har London klubben midtstoppere som Luiz, Rüdiger og Gary Cahill.

Conte har efter kampen mod Arsenla i Liga cuppens semifinale sagt følgende om Christensen:

– Man kan aldrig føle sig sikker i en klub som denne, det kan ikke lade sig gøre i sådant et omklædningsrum. Det er derfor det er så hårdt mentalt. Du bliver nødt til at levere hver eneste gang og du har ikke råd til at lave fejl – for så spiller du bare ikke i næste weekend.

 

Om Christensens fodboldevner har den italienske manager sagt følgende:

– Jeg er meget tilfreds med hans udvikling. Det her er ikke et let hold at bide sig fast på. Jeg kan se, at Andreas har taget ved lære af de sæsoner han har tilbragt på det seneste i udlandet.

Christensen selv er dog af den overbevisning,at hårdt arbejde altid betaler sig:

– Personligt er jeg mere træt end jeg var da jeg var i Bundesligaen, fordi vi altså ikke fik den her julepause som jeg er vant til. At komme tilbage til England er meget svært mentalt, og koncentrationen er utrolig svær at holde en hel sæson – det er den største udfordring her. k