Juventus manager Massimiliano Allegri er sammen med resten er bestyrelsen klar til at skille sig af med to spillere fra truppen for at hente chilensk superstjerne i Premier League. Læs mere her… 

AF KRISTIAN PARIS 

Juventus skulle eftersigende være klar til at gøre plads til den helt store udskiftning i truppen, eftersom det ser ud til at to spillere er på vej ud til fordel for Arsenal chilenske superstjerne Alexis Sanchez.

De to spillere, der er tale om er lejesvende Simone Zaza, der er i øjeblikket er udlejet til Valencia fra LaLiga, og den franske, unge angriber KIngsley Coman, der i øjeblikket er udlånt til de tyske giganter fra Bayern München.

Photo by Franco Moreno/LatinContent/Getty Images

De to skal ifølge 90min.com danne grundlaget for, at Juventus kan hoste med den fornødne sum til at få Arsenals offensivstjerne til at skrive under på en kontrakt med ‘den gamle Dame’ fra Torino.

Zaza, der sidste sæson var udlejet til Premier League hos West Ham, fejlede stygt – et decideret flop – og han har i denne sæson mulighed for at få karrieren på rette køl igen. Indtil videre har han kun optrådt syv gange for spanierne, og det er eftersigende ikke nok til, at Allegri vil gøre en plads klar til ham på holdet, når han vender tilbage efter lejemålet hos Valencia.

Den anden, der er tale om, er noget lidt andet. Her har vi nemlig at gøre med en spiller, der har potentiale.

Unge Coman er kun lige fyldt 20 år og han har en stor fremtid foran sig. Indtil videre har han optrådt hele 33 gange for de tyske mestre fra München. Noget af en præstation af så ung en gut, der næsten ser ud til at være en fast del af den sydtyske trup.

På den anden side vil Juventus, hvis handlen lykkes, erhverve sig en, lad os bare sige, dobbelt så god som dem begge til sammen, spiller, der i den grad, vil være i stand til at afgørende kampe for italienerne…