Tottenhams sidste to sæsoner har været yderst acceptable. Klubben  har formået at kæmpe med om mesterskabet i England i stor stil, men i denne sæson er det som om, de ikke er helt sig selv. Det skal der laves om på. 

AF KRISTIAN PARIS

En af de måder som London klubber vil hive resultater hjem er for eksempel at tilbyde nogle af klubbens stamspillere store, mega kontrakter, der både skal holde dem lang tid i klubben, men også give dem en fyrsterlig hyre.

Det forlyder lige nu i krogene, at Tottenham forventes inden så længe at tilbyde deres engelske landsholdsspiller, Harry Kane, en ny enorm kontrakt. Han skal med aftalen være den bedste betalte engelske spiller i Premier League.

Beløbet som angriberen kan forvente at sætte ind på sin bankkonto uge efter uge, hvis han skriver under på den nye aftale, er svimlende 2 millioner kroner om ugen.
Det skriver den britiske avis the Mirror.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Hvis den aftale accepteres bliver Kane den bedste betalte engelske spiller i Premier League – en plads han overtager efter Raheem Sterling fra Man City.

Avisen slår også fast, at hvis aftalen accepteres bliver han den spiller med den sjette højeste løn i hele ligaen – han kommer op på siden af stjerner som Kevin De Bruyne, David De Gea og Eden Hazard.

Kane tjener i skrivende stund 1,1 million kroner om ugen, men hans rekordskabende og brydende 2017 fodboldår har gjort, at han er blevet en attraktiv herre. Klubber overalt i Europa vil meget gerne have den 24-årige englænder på holdkortet.

Journalisten MArtin Keown har dog udtalt, at Kane kun vil skriver under på langitdskontrakt med the Spurs, hvis de opfylder hans lønkrav som er at blive den bedst betalte englænder i ligaen, og begynder at vinde nogle titler og trofæer.