Det har ellers set super lovende ud for sidste års finalister i Champions League og vinder af Serie A for femte gang i streg, Juventus, der også i denne sæson ser ud til at være med helt i toppen om Serie A titlen – endnu en gang. 

AF KRISTIAN PARIS

Men nu kan der være tilbagegang for Torino klubben. En af deres mest pålidelige og solide midtstoppere Benedikt Höwedes, meldes nemlig at være ude med en skade i omkring fire uger. Det sker efter han er løbet in en forstrakt lægmuskel, hvilket kommer efter hans tidligere skader i samme ben.

Han meldes ude i op til fire uger, og han går derfor glip af en de vigtigste kamp i sæsonen, Serie A opgøret mod Lazio FC i næst måned. Ligeledes kan han heller ikke deltage i adskillige Champions League gruppespilskampe og Serie A kampen mod Atlanta.

Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Det vides dog endnu ikke, hvonår midtstopperen er tilgængelig for klubbens italienske manager, Allegri, igen. Men fire uger er i hvert fald den estimerede varighed af skaden.

På klubbens officielle hjemmesider lyder meldingen som følger:

– Under torsdagstræningen i sidste uge, blev Benedikt Höwedes skadet. Hans gamle skade i hans venstre læg brød op igen.

– Videre undersøgelser slår fast, at skaden kun er 1-2, og det betyder, at hans hvile og den smule genoptræning, der skal til, er omkring fire uger.

– En mere koncentreret og fokuseret genoptræning vil naturligvis blive planlagt, og han vil dagligt kunne se fremgang. I og med det kun er en muskelskade, kræver det bare en masse ro, og aktiv hvile.