Kæmpe nedtur kan udspille sig for de to Premier League klubber Arsenal og Liverpool, eftersom et af deres primære transfermål forud for den næste sæson under ingen omstændigheder vil til engelsk fodbold. 

AF KRISTIAN PARIS

Inter Milan derimod er nok en af de heldige klubber i dette transfermarked. De kan nemlig, modsat Liverpool og Arsenal, lave et ‘move’ på Nice venstrebacken Dalbert, der over de seneste par uger er blevet rygtet væk fra klubben.

 

Den brasilianske forsvarsspiller forventes helst at ville skifte til de nyrige italienere fra Milano,
der er støttet af milliardære kinesere, og dermed kan transferen allerede i næste uge finde sted.
Klubbens præsident har udtalt, at italienerne ikke får spilleren billigt.
Det bekræfter Gianluca Di Maarzio.
FBL-FRA-LIGUE1-NANTES-NICE

Dalbert har fra sidste sæson slået sit navn fast som en af de bedste venstrebacks i den bedste franske liga. Det sker efter både spilleren og klubben, Nice, har spillet over al forventning i den forgangne sæson og sluttede som nummer tre: lige efter de to giganter fra PSG og Monaco.

Den 23-årige spillers markedsværdi er derfor og steget gevaldigt over de sidste par uger, hvorfor spilleren har fået interesse fra flere europæiske topklubber.

Arsenal har allerede sikret sig venstreback Sead Kolasinac til truppen, men Wenger og co. er alligevel ude på markedet, eftersom det eftersigende rygtes, at Kieran Gibbs også forventes at forlade London.

Liverpool søger ligeledes en rigtig venstreback. Med klubbens  nye system blev midtbanespiler James Milner nødt til at agere som venstreback, eftersom Alberto Moreno har leveret under niveau.

Dermed er Dalbert den perfekte erstatning til en rigtig venstreback, hvorfor det forventes, at Merseyside klubben er favoritter til at hente spilleren.