Det er en af de helt store nyheder der rammer de dansker aviser her til formiddag. En helt så stor nyhed er det dog ikke i de britiske medier. 

AF KRISTIAN PARIS

Det er nemlig blevet bekræftet, at en af de få danskere, der er på kontrakt i Premier Leauge, har forlænget sin kontrakt med klubben.

Det drejer sig om Fynboen Anders Lindegaard, der har skrevet under på en ny aftale med Burnley. Den sikrer ham, at han bliver i klubben indtil 2019.

Det skriver the Clarets på deres egen officielle hjemmeside. Den danske landsholdsspiller har engageret sig selv i at blive på Turf Moor indtil juni 2019, efter han skiftede til Sean Dyches mandskab på en fri transfer lige efter transfervinudet var slut i september sidste år.

Lindegaard, der nu er 33 år gammel, har endnu ikke spillet en kamp for klubbens seniormandskab endnu siden han forlad Manchester United i 2015, efter at have tilbragt 5 år for de Røde Djævle med 29 kampe til følge.

 (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Siden han skiftede væk fra Manchester har han været i West Bromwich Albion, hvor han fik en enkel kamp, Preston North End, hvor han spillede 24 kampe indtil han blev frigjort fra sin kontrakt.

Han har været på bænken hele 27 gange i Premier League i denne sæson, hvor han har fungeret som andenkeeper i fraværet af Nick Pope. Førstekeeper er dog næsten landsholdaktuelle Tom Heaton.

Han kan meget vel komme med til VM til sommer eller næste gang, der er landsholdspause, og på den måde få sin første landsholdskamp for England.

Han har gjort det godt og det har medført en del interesse. Derfor arbejder Burnley lige nu på en ny kontrakt til den 25-årige spiller, der måske allerede kan forlade klubben til sommer.