Det handler om mere end bare fodbold, når Barcelonas spillere går på banen. Måske allermest for en af dem, der spiller sin sidste sæson i den blå-og-røde trøje i denne sæson. 

Der har længe floreret  nogle rygter om at Barcelona spilleren Andres Iniesta skulle være færdig i klubben, men det er ikke før nu blevet bekræftet, hvilken klub spanieren skifter til.

Barcelona legenden har i følge mediet Cadena SER valgt at skifte til den japanske klub Vissel Kobe, der henter ham på en tre-årig kontraakt begyndende fra denne sommer.

Spilleren var ellers meget tæt på at skifte til den kinesiske superliga klub Chongqing Dangdai Lifan, der længe har vist interesse i spanieren. Men siden da er de blevet udkonkurreret af japanerne som legenden har valgt i stedet.

Andres Iniesta, Pedro Rodriguez og Cristian Tello sammen under en Barcelona-træning. [Getty Images]

“Angående spekulationerne om ankomsten af Iniesta i Chongqing Dangdai Lifan, er det ikke helt rationelt mere,” skriver den kinesiske klub på deres hjemmeside.”

“Vi vil fortsat have et reklamemæssigt partnerskab med Andres Iniesta men han skifter ikke til os som spiller…desværre”
Iniesta bliver lige nu betragtet som en af de største legender i moderne fodbold, og han er en af dem, der har vundet allerflest titler for den spanske storklub, Barcelona, som han har været i hele sin karriere. Udover adskillige spanske mesterskaber står han også noteret for to Champions League trofæer og for at have scoret i VM-finalen i 2010, da Spanien vandt VM.
Iniesta og Barcelona har indtil videre i denne sæson haft en meget svær sæson. Klubben har godt nok lige hentet det spanske mesterskab endnu en gang, men i Champions League har de haft det svært. De blev slået ud af AS Roma – meget overraskende – efter at have  været foran hele 3-0 på italienernes hjemmebane.