Det er efterhånden nogle år siden at den store angrebsstjerne valgte at stoppe på det svenske landshold og i stedet koncentrere sig om de sidste par år af sin karriere på allerhøjeste niveau. 

Nu er den beslutning blevet revurderet. Den store svensker er nemlig tilbage på landsholdet til sommer. Det skriver flere medier nu, og den 36-årige angriber bekræfter det via sin egen officielle Twitter konto.

Den 36-årige spiller har netop forladet Manchester United for at starte et nyt eventyr i amerikanske MLS hos klubben LA Galaxy.

Helt tilbage i juni 2016 stoppe den succesfulde angriber på landsholdet – det skete efter nationen meget spektakulært ikke formåede at kvalificere sig til Europmesterskabet samme sommer.

 (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Lige nu står han noteret for imponerende 116 landskampe og 61 mål til følge. Men det antal  – både målene og kampene bliver nok udbygget, eftersom den store angriber er vender tilbage i den Brøndby-farvede trøje til sommer, når hele verdens største fodboldfest skydes i gang i Rusland til sommer.

Hvis man betragtet hans status i både svensk og international fodbold er der en ret stor sandsynlighed for at den krumnæsede svensker er at finde i landsholdstruppen selvom han officielt stoppede sin karriere for snart to år siden.

 

Der er nemlig dem, der mener, at han ikke skal være med til slutrunden fordi han ikke har deltaget i den svenske kvalifikation i de sidste to år. Han har meldt sig fuldstændig ud og så tror han bare han kan komme med når legen er sjov igen – den kritik er der nok mange der vil sluge, for det bliver et kæmpe chok hvis det svenske fodboldforbund vælger at afvise deltagelsen af den tidligere Barcelona angriber i slutrunden.

Derudover er der også spørgsmålet om, hvorvidt hans fysiske tilstand kan kapere en så hård en periode som en slutrunde er.