Arsenal ser ud til endelig at have accepteret det faktum, at deres største chance forlader dem, når kontrakten udløber til sommer. Derfor skal klubben allerede nu til at kigge på mulige afløsere for den knivskarpe chilener. 

AF KRISTIAN PARIS

Men kan sige, at Arsenal har givet op i kampen om Alexis Sanchez – selvom de nok næppe selv vil indrømme det. Der er nu to mulige udfald tilbage:

Arsenal kan sælge chileneren til højestbydende til januar og indkassere omkring 350 millioner kroner, eller de kan beholder sydamerikaneren til hans kontrakt udløber til sommer, og lade ham gå på en fri transfer – det vil sige gratis.

Uanset hvad, skal the Gunners ud på markedet og scoute efter en spiller, der kan tage over efter den målfarlige landsholdsspiller.

 

 (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

I følge den britiske avis the Daily Star, har London klubben allerede nu to spillere i kikkerten. Wenger vil angiveligt forsøge at handle ind i den franske hovedstad og hente den tyske landsholdsspiller, Julian Draxler, der blevet en del af yderperifien i den franske klub, efter de sommers både hentede Neymar og Kylian Mbappe som offensivforstærkninger.

Draxler, der kom til Paris for mindre et år siden, er aldrig helt faldet til og kan måske være på vej væk fra den klub han kom til sidste januar.

Draxler har kun spillet fuldtid tre gange i denne sæson, og han har ikke leveret særlig godt. Dog følges han stadig af Bayern München har været interesseret i ham siden han spillede for Schalke 04.

Den anden spiller som Wenger og co. har i tankerne er Lyons Nabil Fekir, der både er blevet rygtet sammen med Barcelona og andre stor klubber i Europa. Lyons kaptajn har scoret 12 mål i alle turneringer i denne sæson, og han ville være et yderst godt bud på en spiller, der kan overtage Sanchez legendariske rolle som målscorer og oplægger.