Et meget overraskende tilbud er nu kommet fra en af verdens største klubber. Barcelona forbereder efterrsigende i øjeblikket en byttehandel, der skal skille catalonierne af med deres nuværende venstre back og sikre dem en ny en. 

AF KRISTIAN PARIS

Angiveligt har Barcelona tænkt sig at bytte sig til Tottenhams venstre back Danny Rose, der den seneste tid ikke har spillet i London klubben. Modsat vil de tilbyde deres nuværende venstre back, landsholdsspilleren, Jordi Alba.

Flere medier slår dog fast, at det lige nu er Manchester United, der favoritter til at hente Danny Rose, der ser ud til ikke at have nogen fremtid under Tottenhams manager, Pochettino. Der tales om et skifte for omkring 450 millioner kroner efter jul, når transfervinduet begynder igen i januar.

. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Chelsea er dog også opmærksomme den 27-åriges situation i Tottenham. Den anden del af London vil formentlig gøre hvad, de kan for at forhindre et skifte for Rose til de Røde Djævle.

Det spanske medie El Gol Digital hævder dog nu, at BArcelona er klar på at kapre Rose inden han skulle skifte væk fra Tottenham. Eftersigende er manager, Erneste Valverde, en stor beundrer af den engelske landsholdsspiller.

Tilbuddet som Catalonierne vil give til Pochettino og co. indebærer eftersigende deres egen venstre back, Jordi Alba, der skal sendes til White Hart Lane.

 (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Barcelonas tidligere manager, Luis Enrique, har tidligere haft sine tvivl om Jordi Albas rolle på den spanske storklubs hold. Den hold ytrede han eftersigende til klubbens præsident Josep Bartomeu, der også godt kan se problemet i, at han ikke er en holdbar spiller ud i fremtiden.

Rose vil dog formentlig ikke særlig gerne forlade Tottenham – i hvert fald ikke i denne sæson, hvor klubbens legendariske hjemmebane er blevet skiftet ud med Wembley, fordi den skal renoveres.